Ολοκληρωμένες λύσεις στην πρωτογενή παραγωγή

Προϊόντα

Η ΕΥΡΩΦΑΡΜ προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον Έλληνα αγρότη και κτηνοτρόφο με μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα που εγγυώνται την υψηλή ποιότητα και τη μέγιστη απόδοση της παραγωγής. Παράλληλα, σε συνεργασία με κορυφαίους οίκους του εξωτερικού, η ΕΥΡΩΦΑΡΜ βρίσκεται πάντα στην αιχμή των εξελίξεων με καινοτομία και τεχνογνωσία που δίνουν νέα ώθηση στις καλλιέργειες.

Σπόροι

Η δυναμική συνεργασία της ΕΥΡΩΦΑΡΜ με τους κορυφαίους πολυεθνικούς ομίλους (MAΪSADOUR, JOUFFRAY DRILLAUD, SEMFOR, DANESPO κ.ά.) προσφέρει στον Έλληνα γεωργό και κτηνοτρόφο συσσωρευμένη τεχνογνωσία και υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη για καλλιέργεια με τους πιο αποδοτικούς, εξελιγμένους και αξιόπιστους σπόρους της αγοράς. Ποικιλίες που εξασφαλίζουν παραγωγές υψηλής ποιότητας και μεγάλων αποδόσεων.

Η ΕΥΡΩΦΑΡΜ διαθέτει υβρίδια για:

Φυτοπροστασία

fytoprostasia

Η ΕΥΡΩΦΑΡΜ διαθέτει μία πλήρη γκάμα προϊόντων για την αντιμετώπιση των εχθρών, των ασθενειών και των ζιζανίων προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε καλλιέργεια.

Με την εγγύηση των καλύτερων δημιουργών φυτοπροστατευτικών σκευασμάτων στον κόσμο και με την τεχνική υποστήριξη από επιστήμονες γεωπόνους, πανεπιστημιακούς και ερευνητές, η ΕΥΡΩΦΑΡΜ καλύπτει όλες τις ανάγκες του παραγωγού.

Πάντα με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και τη μεγιστοποίηση των αποδόσεων.

 Θρέψη – Λίπανση

lipansi

Για την ορθή λίπανση από τον παραγωγό, σημαντικότεροι παράγοντες είναι η επιλογή του κατάλληλου λιπάσματος για το έδαφος και την καλλιέργεια, ο έλεγχος των ποσοτήτων που προστίθενται κάθε φορά, καθώς και ο τρόπος και ο χρόνος εφαρμογής τους.

Απαραίτητος είναι ο σχεδιασμός της φυτοθρεπτικής διαχείρισης, μετά από εργαστηριακές αναλύσεις.

Η ΕΥΡΩΦΑΡΜ διαθέτει μια τεράστια γκάμα προϊόντων θρέψης – λίπανσης αλλά και το καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό που με εμπειρία και τεχνογνωσία βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του παραγωγού.

Αντιχαλαζικά

Η ΕΥΡΩΦΑΡΜ σε συνεργασία με τη VALENTE SpA διαθέτει συστήματα υποστύλωσης και αντιχαλαζικής προστασίας. Με άρτια οργανωμένη τεχνική ομάδα, τον πιο σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, πιστοποιημένα υλικά και εξαρτήματα, εκμηδενίζεται ο κίνδυνος να πληγεί η καλλιέργειά σας από καιρικές συνθήκες που μπορούν να αποδειχθούν καταστροφικές. Παράλληλα, μέσω των θυγατρικών του Ομίλου ΕΥΡΩΦΑΡΜ εξασφαλίζουμε την ένταξη της επένδυσης στα εκάστοτε επιδοτούμενα προγράμματα.

  • Πρωτοποριακά συστήματα
  • Καθολική προστασία της καλλιέργειας
  • Εύκολη διαχείριση
  • Χαμηλό κόστος συντήρησης
  • Εγγυημένα υλικά
  • Μεγάλη διάρκεια ζωής

Διάφορα

Σε συνεργασία με τον οίκο JOUFFRAY DRILLAUD η ΕΥΡΩΦΑΡΜ εισάγει στην ελληνική αγορά εμβολιαστές ενσιρωμάτων για καλλιέργειες καλαμποκιού και μηδικής. Οι εμβολιαστές εγγυώνται τη διατήρηση του ενσιρώματος, την αποθήκευση των θρεπτικών συστατικών της καλλιέργειας και την ελαχιστοποίηση των απωλειών, από τη συγκομιδή μέχρι τη διατροφή.

Δείτε τον κατάλογο προϊόντων της ΕΥΡΩΦΑΡΜ