Αγαπητοί συνεργάτες, σας ενημερώνουμε ότι η ΕΥΡΩΦΑΡΜ Α.Ε. έχει προχωρήσει στην έγκριση δύο νέων Εντομοκτόνων Φυτικής Προέλευσης, τα οποία διαθέτει κατ’ αποκλειστικότητα στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για το NEEMIK TEN (azadirachtin) και το ASSET FIVE (pyrethrins).

Την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020, ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακό σεμινάριο τεχνικής παρουσίασης από τον επιστημονικό συνεργάτη της ΕΥΡΩΦΑΡΜ, γεωπόνο – εντομολόγο Δρ. Ιωαννίδη Φίλιππο. Θα παρουσιαστούν τα προϊόντα: NEEMIK TEN, ASSET FIVE, καθώς και η PROPOLI. Το webinar θα γίνει μέσα από την πλατφόρμα ZOOM.

Meeting ID: 920 1053 1599
Passcode: 725836

✅ NEEMIK TEN
Εντομοκτόνο επαφής και στομάχου με διασυστηματική δράση, η δραστική του ουσία είναι προϊόν εκχύλισης των σπόρων του τροπικού φυτού Azadirechta indika, δεντρο του Neem. Δρα μέσω επαφής και κατάποσης ως ρυθμιστής ανάπτυξης (insect growth regulator), παρεμβαίνοντας στην εξέλιξη των εντόμων στα ατελή στάδια. Παράλληλα παρεμποδίζει την σύνθεση της εκδυσόνης (ορμόνη που ελέγχει την έκδυση). Έχει επίσης αντιτροφικές και απωθητικές ιδιότητες.

✅ ASSET FIVE
Εντομοκτόνο επαφής προερχόμενο αποκλειστικά από φυσικό πύρεθρο, που εκχυλίζεται από τα αποξηραμένα άνθη του χρυσάνθεμου Chrysanthemum cinerariaefolium. Εφαρμόζεται σε πολλές καλλιέργειες και σε οποιαδήποτε εποχή!

✅ Επιπλέον θα παρουσιαστεί και η PROPOLI ένα φυσικό προϊόν με πολλές χρήσεις και διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση

Πρόπολη – μια ουσία που παράγεται από τις μέλισσες. Η PROPOLI είναι ένα φυσικό εκχύλισμα που περιέχει μόνο το ενεργό κλάσμα της Πρόπολης, που αποτελείται από φλαβόνες, φλαβονοειδή, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία κλπ. HPROPOLI παρέχει:

  • Δυναμική δράση στους αμυντικούς μηχανισμούς του φυτού ενάντια σε μυκητολογικές και βακτηριακές προσβολές.
  • Αποτελεσματική , ενισχυτική δράση  σε συνδυασμούς    με μυκητοκτόνα και εντομοκτόνα  , η ανάμιξη πρόπολης με θειάφι  έχει επίδραση σε πολλά ειδή ασθενειών και εντόμων. Η PROPOLI  όταν χρησιμοποιείται  σε συνδυασμό με σκευάσματα  χαλκού  έχει συνεργιστική  δράση στη αντιμετώπιση των βακτηριακών προσβολών.
  • Διευκολύνει την ταχεία επούλωση των πληγών του φυτού, ιδανικό μετά από χαλαζόπτωση, σπασίματα λόγω ισχυρών ανέμων κλπ.
  • Ευνοεί τη γονιμοποίηση λόγω προσελκυστικής δράσης στις μέλισσες.
  • Βελτιώνει τη συντήρηση των καρπών μετά τη συγκομιδή.
  • Είναι αβλαβής για τον άνθρωπο και τα ωφέλιμα έντομα.

Χρησιμοποιείται σε όλες τις καλλιέργειες, όπως: Μηλοειδή, Πυρηνόκαρπα, Ακτινίδιο, Ελιά, Αμπέλι, Φράουλες, Εσπεριδοειδή, Κηπευτικά, Ανθοκομικά κ.ά. Εφαρμόζεται σε όλα τα στάδια  ανάπτυξης των φυτών.

Webinar τεχνικής παρουσίασης προϊόντων
ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020
ΩΡΑ 18:00
Meeting ID: 920 1053 1599
Passcode: 725836