Ανάπτυξη στην πράξη!

Όμιλος

Ο Όμιλος Εταιριών ΕΥΡΩΦΑΡΜ αποτελεί ένα δυναμικό σύνολο που καλύπτει όλο το φάσμα δραστηριότητας του πρωτογενή τομέα. Στόχος του Ομίλου ΕΥΡΩΦΑΡΜ είναι η ποιοτική αναβάθμιση και βελτίωση απόδοσης της παραγωγής, η προστιθέμενη αξία και η ενίσχυση της εξωστρέφειας. Αναλυτικά:

ΕΥΡΩΦΑΡΜ: Η ΕΥΡΩΦΑΡΜ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1993 και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις καλύπτοντας όλες τις καλλιεργητικές ανάγκες από τη σπορά μέχρι τη λίπανση και τη φυτοπροστασία. Εμπορεύεται υψηλής ποιότητας προϊόντα και στηρίζει συνεργάτες και παραγωγούς με άριστη τεχνογνωσία από εξειδικευμένους γεωπόνους.

 ΕΛ.ΒΙ.Ζ.: Από το 1969 μέχρι και σήμερα η ΕΛ.ΒΙ.Ζ. A.E. αποτελεί συνώνυμο των ζωοτροφών στην Ελλάδα. Με δύο εργοστάσια παραγωγής, στο Πλατύ Ημαθίας και το Πετροχώρι Ξάνθης, η ΕΛΒΙΖ δραστηριοποιείται στους τομείς της παραγωγής, επεξεργασίας και εμπορίας πρώτων υλών και ζωοτροφών για παραγωγικά και κατοικίδια ζώα, διαθέτοντας ευρεία γκάμα προϊόντων.

NOVACERT: Η NOVACERT Ε.Π.Ε. από το 2001 είναι πρωτεργάτης στην ανάπτυξη και εφαρμογή συστημάτων Διαχείρισης και Ποιότητας. Αποτελεί σήμερα τον μεγαλύτερο συμβουλευτικό φορέα στον ελληνικό αγροδιατροφικό τομέα, προσφέροντας υπηρεσίες ολοκληρωμένης διαχείρισης, διασφάλισης ποιότητας, προώθησης και προβολής, μελετών και επενδυτικών σχεδίων, ενώ συμμετέχει σε εθνικά και διεθνή ερευνητικά προγράμματα και διεξάγει βιολογικές δοκιμές και πειράματα αγρού.

VITRO HELLAS: Η ΒΙΤΡΟ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1986 και δραστηριοποιείται στην παραγωγή, έρευνα και διάθεση πολλαπλασιαστικού υλικού, με στόχο τη διάθεση στην ελληνική και ξένη αγορά φυτικού υλικού υψηλών προδιαγραφών και εγγυημένης ποιότητας.

ΑΓΡΟΕΦΟΔΙΑ: Με ιστορία που ξεκινάει πίσω στη δεκαετία του ‘70, η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα της πώλησης αγροτικών εφοδίων, ζωοτροφών, προϊόντων θρέψης, λίπανσης και φυτοπροστασίας, παρέχοντας ταυτόχρονα στους παραγωγούς την τεχνογνωσία των γεωπόνων και κτηνιάτρων του ομίλου ΕΥΡΩΦΑΡΜ.

FRESH FARM: Η FRESH FARM αποτελεί ένα πρότυπο διαλογητήριο φρέσκων φρούτων, στην καρδιά του κάμπου της Μακεδονίας. Διαθέτει υπερσύγχρονο εξοπλισμό και ιδιόκτητους θαλάμους ψύξης και ελεγχόμενης ατμόσφαιρας. Επιλέγει και εμπορεύεται ελληνικά προϊόντα, κυρίως Ροδάκινα, Μήλα, Νεκταρίνια, Ακτινίδια, Δαμάσκηνα, Κεράσια, Αχλάδια.