Τις προηγούμενες ημέρες η ΕΥΡΩΦΑΡΜ είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει στην Ελλάδα τον Luca Minelli, διευθυντή εμπορικής ανάπτυξης της Maïsadour Semenses. Το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας συνόδεψε τον Ιταλό συνεργάτη σε μια σειρά από εκμεταλλεύσεις καλαμποκιού και ηλίανθου για να ελεγχθεί η πορεία ανάπτυξης των φυτών αλλά και απευθείας επαφή με τους παραγωγούς, ώστε κι αυτοί από τη μεριά τους να μεταφέρουν τη γνώση και την εμπειρία τους από την καλλιέργεια των υβριδίων MASseeds της Maïsadour.

Πιο συγκεκριμένα, τα field days πραγματοποιήθηκαν στις περιοχές: Φάρσαλα, Φύλλο Καρδίτσας, Μάρκο Καρδίτσας, Φαρκαδόνα, Νομή Τρικάλων, Ομορφοχώρι Λάρισας, Βαλτόνερα Φλώρινας, Ολυμπιάδα Κοζάνης και Κοιλάδα Κοζάνης.

Οι εικόνες ήταν άκρως θετικές, καθώς τα φυτά ήταν υγιέστατα και η ανάπτυξή τους εντυπωσιακή, χαρακτηριστικά που ανταποκρίθηκαν απόλυτα στις προσδοκίες των παραγωγών και τους δικαίωσαν για την επιλογή των υβριδίων MASseeds:

  • Το υβρίδιο καλαμποκιού των υψηλών αποδόσεων MAS68K που προσαρμόζεται σε όλα τα εδάφη και σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Με κύριο χαρακτηριστικό την γρήγορη πτώση της υγρασίας, εκτοξεύει την απόδοση της κατηγορίας των 600 FAO.
  • Το MAS78T, ένα υβρίδιο τριπλής χρήσης σημείο αναφοράς στο Stay Green που στοχεύει στη μέγιστη απόδοση σε ενσίρωμα υψηλής διατροφικής αξίας, αλλά και σε σπυρί.!
  • Και το νέο υβρίδιο ηλίανθου MAS 92CP (Clearfield plus) που δεν πλαγιάζει, με νέα τεχνολογία για την καλύτερη αντιμετώπιση των ζιζανίων, άριστη αντοχή στις 9 φυλές του περονόσπορου, υψηλό δυναμικό παραγωγής και προσαρμοστικότητα σε όλους τους τύπους των εδαφών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα υβρίδια MASseeds που διαθέτει η ΕΥΡΩΦΑΡΜ στην ελληνική αγορά, επικοινωνήστε με τους κατά τόπους γεωπόνους – τομεάρχες πωλήσεων. Δείτε αναλυτικά στοιχεία επικοινωνίας με ένα κλικ στο www.eurofarm.gr/contact

Οι νέοι νικητές της αγοράς είναι εδώ!