Στις εγκαταστάσεις της ΕΥΡΩΦΑΡΜ στην Αλεξάνδρειας Ημαθίας, βρέθηκαν οι συνεργάτες μας από την Ιταλία για τεχνική ενημέρωση των γεωπόνων του ομίλου ΕΥΡΩΦΑΡΜ σχετικά με το νέο βιοδιεγέρτη ΙLSAC-on. Προηγήθηκαν επισκέψεις σε δενδροκαλλιέργειες της Ημαθίας και της Πέλλας στις οποίες έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν, όπου και διαπιστώθηκε η εξαιρετική χρησιμότητα και τα πολλαπλά οφέλη που προσδίδει στα δέντρα.

Τι είναι το ΙLSAC-on;

Το ILSAC-ON είναι ένας καινούργιος φυσικός βιοδεγιέρτης παραγόμενος από ενζυματική υδρόλυση των ιστών των φυτών της οικογένειας των ψυχανθών. Αυτό το προϊόν έχει μια παρόμοια φυσική δράση σαν τις ορμόνες και χαρακτηρίζεται από έντονη βιολογική δραστηριότητα.

Τα οφέλη του ILSAC-ON οφείλονται στη λειτουργία των ελεύθερων L-αμινοξέων,στη μακριά αλυσίδα των αλκοολών (ειδικά της τριακοντανόλης) και άλλων φυτικών προϊόντων εξαγωγής με βιοδιεγερτική δράση η οποία επηρεάζει τη δραστηριότητα πολλών ενζύμων που συμμετέχουν στο μεταβολισμό του άνθρακα και στην αφομοίωση και απορρόφηση του Νατρίου, την αποτελεσματικότητα του χρησιμοποιούμενου νερού και στην απορρόφηση των θρεπτικών στοιχείων.

Αυτό δημιουργεί μια διατροφική ισορροπία η οποία καθορίζει μια υγιή κατάσταση του φυτού περιορίζοντας τα αρνητικά αποτελέσματα του περιβάλλοντος των υψηλών θερμοκρασιών και της έλλειψης νερού και ειδικά των φαινόμενων από την αυξημένη αλατότητα. Έτσι, τα φυτά μπορούν να δώσουν όλη τη γενετική δυνατότητα που έχουν.

Το ΙLSAC-on:

  • Διεγείρει το μεταβολισμό των φυτών και βοηθά (well-being) ακόμη και σε αντίξοες συνθήκες
  • Αυξάνει τις αποδόσεις και την τελική ποιότητα των φρούτων της Αμπέλου, της Ελιάς, και άλλων φρούτων
  • Βοηθά στην αύξηση του ζαχάρου και στην παραγωγή λαδιού

Όταν εφαρμόζεται σε περίοδο έντονης βλαστικής δραστηριότητας το ILSAC-ON επιδρά σε αρκετές μεταβολικές διαδικασίες και βοηθά στο να αποκτήσουν αρκετά πλεονεκτήματα τα φυτά και οι παραγωγοί.

Αυτό βοηθά στην αύξηση της βιομάζας και της φωτοσυνθετικής δραστηριότητας των φυτών με αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη μεταφορά των προϊόντων μεταβολισμού στα φρούτα. Συμπληρωματικά βοηθά στην αύξηση των περιεχόμενων ζαχάρων στα σταφύλια οινοποίησης, στην παραγωγή λαδιού στις ελιές και σε άλλα φυτά παραγωγής λαδιών και γενικότερα στην αύξηση της ποιότητας της τελικής παραγωγής.

Πρέπει να δοθεί αξιοσημείωτη προσοχή στο προϊόν το οποίο διατηρεί μια τέλεια ισορροπία μεταξύ των βλαστικών και αναπαραγωγικών σταδίων.

Το ILSAC-ON δίνει μια μεγαλύτερη τελική παραγωγή ρυθμίζοντας την κατανομή των θρεπτικών στοιχείων και στην απορρόφηση τους από τα φυτά.

Το μεγάλο εύρος λειτουργιών και η καλή ανάμειξη με άλλες εμπορικές συσκευασίες επιτρέπει στο ILSAC-ON να εφαρμόζεται με τις εφα

ρμογές των φυτοφαρμάκων κατά τη διάρκεια των κυριότερων φαινολογικών σταδίων.

  • Για πωλήσεις χονδρικής επικοινωνήστε σήμερα με την ΕΥΡΩΦΑΡΜ στο 2333025075
  • Και για πωλήσεις λιανικής στα πέντε καταστήματα ΑΓΡΟΕΦΟΔΙΑ:

➡ BΕΡΟΙΑ: Ν.Π.Ο. ΒΕΡΟΙΑΣ – ΝΑΟΥΣΑΣ Τηλ. 2331020820
➡ ΝΑΟΥΣΑ: Σ.Σ ΝΑΟΥΣΑΣ Τηλ 2332042622
➡ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: 1ο χλμ. Π.Ε.Ο. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ – ΒΕΡΟΙΑΣ Τηλ. 2333024098
➡ ΕΔΕΣΣΑ: 4ο χλμ. ΕΔΕΣΣΑΣ – ΡΙΖΑΡΙΟΥ Τηλ 2381026878
➡ ΑΙΓΙΝΙΟ: Σ.Σ. ΑΙΓΙΝΙΟΥ Τηλ. 2353022040