Η ΕΥΡΩΦΑΡΜ Α.Ε. από το 1993 μέχρι και σήμερα, παραμένει πιστή στις αρχές και το όραμά της για έναν πρωτογενή τομέα υψηλής ποιότητας με σεβασμό στο περιβάλλον. Η διαρκής εξέλιξη της εταιρείας, η συνεχής βελτίωση της υποστήριξης στους πελάτες και η δημιουργία ενός ισχυρού πλαισίου συνεργασίας, αποτελούν τα ζητούμενα σε ένα περιβάλλον μεγάλου ανταγωνισμού και πολλών απαιτήσεων.

Σε αυτό το πλαίσιο, η ΕΥΡΩΦΑΡΜ Α.Ε. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανάληψη καθηκόντων Διευθυντή Πωλήσεων από τον κ. Ηρακλείδη Ηρακλή.

Ο κ. Ηρακλείδης, διατέλεσε επί σειρά ετών στέλεχος της εταιρείας μας, ενώ ακολούθως συνέχισε την καριέρα του σε άλλες δυναμικές εθνικές και πολυεθνικές του κλάδου των αγροεφοδίων.

Είναι πτυχιούχος Γεωπόνος Α.Π.Θ., ειδικευμένος στον χώρο των πωλήσεων και του marketing, με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στην οργάνωση τμημάτων πωλήσεων, την τοποθέτηση προϊόντων στην αγορά, την επικοινωνία με τον πελάτη και την ανάπτυξη και εφαρμογή σύγχρονων και καινοτόμων ιδεών.

Το τμήμα πωλήσεων της ΕΥΡΩΦΑΡΜ, στελεχωμένο καλύτερα από ποτέ, με ανθρώπινο δυναμικό υψηλής κατάρτισης και μεγάλης εμπειρίας, βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας με στόχο τη βέλτιστη συνεργασία που θα αποφέρει πολλαπλά οφέλη για όλους μας.

Με εκτίμηση,

Για την ΕΥΡΩΦΑΡΜ Α.Ε.

Βασίλης Χαλκίδης
διευθύνων σύμβουλος