Fresh Farm, τμήμα της ΕΥΡΩΦΑΡΜ Α.Ε. που ειδικεύεται στην παραγωγή, επεξεργασία, συντήρηση και το εμπόριο πιστοποιημένων φρέσκων φρούτων και λαχανικών, συμμετείχε στην 4η Έκθεση Freskon που πραγματοποιήθηκε από 26 έως 28 Απριλίου 2018 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η Fresh Farm έκανε περισσότερες από 25 επαφές με hosted buyers από το εξωτερικό. Οι υποψήφιοι αγοραστές έμειναν εντυπωσιασμένοι από την ποικιλία των φρέσκων φρούτων και από τις διαδικασίες ολοκληρωμένης διαχείρισης και ποιοτικού έλεγχο των προϊόντων, τα οποία παράγονται με τα πιο αυστηρά διεθνή και ευρωπαϊκά πρωτόκολλα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η επίσκεψη στο περίπτερο της Fresh Farm, πολυπληθούς αντιπροσωπείας αποτελούμενη από έξι προέδρους αγροτικών επιμελητηρίων της Τουρκίας υπό τον Οικονομικό και Εμπορικό Ακόλουθο της τουρκικής πρεσβείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα από τις επιχειρηματικές συναντήσεις, τη Fresh Farm τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής και πρώην υπουργός κ. Θεόδωρος Καράογλου, η βουλευτής κ. Φρόσω Καρασαρλίδου και ο δήμαρχος Βέροιας κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης. .