Εντομοκτόνο επαφής προερχόμενο από Φυσικό Πύρεθρο, με διαλύτη φυτικής προέλευσης. Το ΑSSET FIVE δρα ταχύτατα εναντίον ενός ευρέως φάσματος εχθρών που περιλαμβάνει αφίδες, αλευρώδεις, λεπιδόπτερα, ευδεμίδα, τζιτζικάκια, θρίπες, δροσόφιλα, δορυφόρο της πατάτας και άλλα. Είναι εγκεκριμένο σε πολλές καλλιέργειες, όπως εσπεριδοειδή, μηλοειδή, πυρηνόκαρπα, αμπέλι, φράουλα, πατάτα, τομάτα, μαρούλι, αρωματικά, ανθοκομικά και καλλωπιστικά φυτά.

Ιδανικό για ψεκασμούς κοντά στη συγκομιδή. Συνιστώνται το μέγιστο 3 εφαρμογές τον χρόνο για όλες τις καλλιέργειες και 2 εφαρμογές για τα ανθοκομικά, καλλωπιστικά.

Οι ψεκασμοί πρέπει να αρχίζουν  με την εμφάνιση των πρώτων προσβολών. Για καλύτερα αποτελέσματα οι εφαρμογές να γίνονται αργά το απόγευμα ή νωρίς το πρωί.

Πλεονεκτήματα

  • Άμεση θανάτωση των εντομών (γρήγορη παράλυση-knockdown)
  • Μπορεί να γίνουν εφαρμογές κοντά στη συγκομιδή για αντιμετώπιση όψιμων προσβολών από προνύμφες λεπιδοπτέρων διπτέρων και άλλων εντόμων. Τελευταία επέμβαση πριν την συγκομιδή, μια (1) ημέρα, εκτός από τα πυρηνόκαρπα με 7 ημέρες και φράουλα, μικροί καρποί 2 ημέρες. (ανθοκομικά καλλωπιστικά, δεν προσδιορίζεται).
  • Ασφαλές για τον άνθρωπο και το περιβάλλον (όταν τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας).
  • Δεν αφήνει υπολείμματα στα φρούτα και λαχανικά.
  • Χρησιμοποιείται και στην συμβατική και στη βιολογική γεωργία.

Διατίθεται σε συσκευασία 750 κ.εκ. / κιβώτιο των 12 τεμαχίων. 

Για παραγγελίες και τεχνική υποστήριξη επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2333025075 ή απευθείας με τον τομεάρχη πωλήσεων της περιοχής σας με ένα κλικ εδώ https://eurofarm.gr/contact/

Να εφαρμόζονται πάντα πιστά οι οδηγίες χρήσης και οι προφυλάξεις που αναγράφονται στην ετικέτα του προϊόντος.