Περισσότερα από 20 συνεργαζόμενα γεωπονικά καταστήματα του Νομού Πέλλας συμμετείχαν στην εκδήλωση του ομίλου ΕΥΡΩΦΑΡΜ που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29/09/2017 στα Γιαννιτσά.

Παρών και ο πρόεδρος της ΕΥΡΩΦΑΡΜ κ. Βασίλης Χαλκίδης ο οποίος παρουσίασε στους παρευρισκόμενους τη φιλοσοφία του ομίλου, καθώς και τις συνέργειες που αναπτύσσονται δημιουργώντας πολλαπλά οφέλη για το δίκτυο συνεργατών της εταιρίας, ειδικά σε μια περίοδο δύσκολη και ιδιαίτερα απαιτητική στην αγορά.

Από την πλευρά του ο διευθυντής της ΕΥΡΩΦΑΡΜ κ. Μιχάλης Ανθουλάκης παρουσίασε τον κατάλογο προϊόντων, που χαρακτηρίζεται από μεγάλη πληρότητα σε φυτοπροστατευτικά σκευάσματα, σπόρους από κορυφαίους ομίλους του εξωτερικού, αλλά και τις νέες καλλιεργητικές προτάσεις που δίνουν ώθηση στην πρωτογενή παραγωγή.

Ακολούθως, ο επιστημονικός συνεργάτης της ΕΥΡΩΦΑΡΜ Δρ. Φίλιππος Ιωαννίδης, εντομολόγος, καθήλωσε το ακροατήριο με μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ομιλία υψήλου επιπέδου για την ανθεκτικότητα της αφίδας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μια συνοπτική παρουσίαση προτεινόμενων κωδικών ζωοτροφών οικόσιτων ζώων και σκυλοτροφών ελληνικής παραγωγής, από τον διευθυντή πωλήσεων της ΕΛ.ΒΙ.Ζ. κ. Βασίλη Ρακόπουλο.

Παρόμοιες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα και στην υπόλοιπη Ελλάδα, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του πνεύματος συνεργασίας και την προώθηση συνεργειών μεταξύ του δικτύου συνεργαζόμενων καταστημάτων του ομίλου ΕΥΡΩΦΑΡΜ.